Política de Galetes

Aquesta pàgina web utilitza galetes pròpies per a recopilar informació que ajuda a optimitzar la visita a la pàgina web i galetes de tercer per a recollir informació sobre les visites i ús de la nostra web per part dels usuaris.

Què són les Galetes?

Les galetes són arxius que les pàgines web poden descarregar al seu equip. Són eines que tenen una funció molt important per a la prestació de nombrosos serveis de la societat de la informació.

Entre les seves funcions estan, principalment, les d’emmagatzemar i recuperar les teves preferències de navegació fins al punt de reconèixer l’usuari i millorar el servei ofert.

Són dispositius molt útils, donat que, tècnicament, permeten que les pàgines web funcionin de forma més ràpida i adaptada a les preferències de l’usuari, emmagatzemant l’idioma de navegació, per exemple.

A més a més, la seva funció estadística permet al titular de les pàgines optimitzar la seva activitat oferint millors prestacions.

Tipus de Galetes utilitzades

Aquest portal utilitza galetes temporals de sessió i galetes permanents de millora del rendiment. Les galetes de sessió únicament emmagatzemaran dades mentre s’accedeixi a la pàgina web. Per alta banda, les permanents les emmagatzemaran al terminal perquè siguin accessibles i utilitzades en més d’una sessió.

Galetes de millora de rendiment:

Conserven les preferències dels usuaris per a certes eines o serveis perquè l’usuari no hagi de reconfigurar-les cada vegada que navegui pel portal.

Galetes de registre d’usuari:

Al registrar-te com a usuari d’aquesta pàgina web, es generen galetes a fi d’identificar i indicar quan tenen lloc el teus accessos a la pàgina web. Aquestes eines es mantindran fins que no tanquis la sessió i es podran utilitzar a fi d’individualitzar les teves preferències en aquesta pàgina.

Galetes de tercers:

Es podran instal·lar galetes de tercers que permetin gestionar i millorar els serveis que aquests ofereixen, com per exemple, els enllaços a les xarxes socials que permetin compartir els nostres continguts o bé, les d’anàlisis de Google que seguidament s’exposaran.

Google Analytics

Aquest portal utilitza Google Analytics, una eina web de Google, Inc., empresa nord-americana de Delaware (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View. California, CA 94043, Estats Units).

Google Analytics utilitza galetes per ajudar al titular del portal a estudiar i analitzar l’ús que fan els usuaris de la web. Per això, Google fa servir la teva adreça IP.

La informació que emmagatzemi la galeta, incloent la teva adreça IP, serà directament transmesa i arxivada per Google en els servidors d’Estats Units (mitjançant Port Segur).

Google farà servir aquestes dades per compte nostre amb la finalitat de perfilar la teva navegació pel portal web i subministrar-nos els resultats dels anàlisis. D’aquesta forma, CONTE VIU obté informació sobre la forma en què els usuaris naveguen per la pàgina web i, en base a aquestes dades, pot introduir canvis en el portal.

Google, Inc, podrà transmetre aquesta informació a tercers quan així ho requereixi la legislació o quan tercers proveïdors processin la informació per compte de Google.

Google, Inc. no associarà la teva adreça IP amb cap altra dada de la que disposi Google.

En tot cas, pots rebutjar el tractament de les dades rebutjant l’ús de galetes (cookies) mitjançant la selecció de la configuració apropiada del teu navegador. Malgrat tot, has de saber que si ho fas no podrem garantir la plena funcionalitat d’aquest portal. A l’utilitzar aquesta pàgina, dónes el teu consentiment pel tractament de la informació per part de Google, Inc. en la forma i per les finalitats indicades.

Per a més informació sobre Google Analytics i sobre com inhabilitar el seu ús, pots consultar aquesta pàgina.

Inhabilitar les Galetes

Com a usuari, pots permetre, bloquejar o eliminar les galetes instal·lades al teu equip mitjançant la configuració de les opcions del teu navegador.

En el cas de bloqueig, és provable que alguns serveis quedin inoperatius.

En els següents enllaços s’indica com modificar les preferències dels principals navegadors:

Google Chrome

Mozilla Firefox

Internet Explorer

Safari

Safari para iOS