26 de novembre


Festiviu,

música i educació

festiviu
Comprar abonament

El proper 26 de novembre celebrarem a la Sala Crespi de Terrassa la primera edició del FestiVIU, una jornada cultural de 3 actuacions dedicades a l’atracció, la curiositat i l’amor. Hi haurà teatre musical amb titelles, un audioconte acompanyat per orquestra de cambra i un recital músico-poètic amb cançons d’autor. Clica les imatges per adquirir les entrades i abonaments:

A les 12:30h:

perduts i peluts
Comprar entrades

«PERDUTS I PELUTS» és una obra musical infantil que transporta als espectadors a un món on regna el respecte, l’amistat i el treball en equip.

La Clàudia, en Toni i la Marta són tres amics inseparables que viuran una aventura molt singular. La Marta i el Toni estan enamorats de la Clàudia i avui, per fi, pensen declarar-li el seu amor. Però, justament aquesta tarda, entre els llibres que la Clàudia ha comprat, en troben un de molt especial. No té títol. I les pàgines no estan escrites. Els tres amics es moren de curiositat davant aquest estrany succés i comencen a mirar el llibre fixament. Tot d’una… els tres desapareixen! Què ha passat? On han anat a parar? L’únic que tenen clar és que ja no són humans. Són titelles perduts i peluts!

La Clàudia, en Toni i la Marta són els protagonistes de Perduts i Peluts, una obra de teatre adreçada a tota la família.

Durada: 40 minuts

Edat recomanada: A partir de 3 anys

Idioma: Català

Repartiment: Xavi Clapés, Gemma Maus i Ari Clapés

Direcció, text i llibret: Alba Grau i Marina Xeix

Coreografia: Marina Xeix

A les 17h:

habitació màgica
Comprar entrades

«L’HABITACIÓ MÀGICA» és un audioconte musical familiar sobre l’ús de les tecnologies acompanyat amb orquestra de cambra.

Aquesta és la història de l’Anna, una nena de 10 anys desperta i molt aficionada a les tecnologies. El que l’Anna no sap és que està a punt de passar tot l’estiu a casa els avis sense cap mena de tecnologia: ni mòbil, ni tauleta, ni res. Se’n sortirà?

L’Habitació Màgica explora l’equilibri entre el món analògic i el món de les tecnologies a través d’una història de misteri, enigmes i una amistat molt peculiar. És el primer audioconte de la productora Conte Viu, la qual vetlla per donar visibilitat, accés i força a través dels contes a tots aquells col·lectius que tenen poca representació dins el món audiovisual i escènics. Els seus contes parteixen d’històries escrites per infants que adapten a posterior. En aquest cas, l’autora del conte original és la Carla Puig, una egarenca que el va escriure amb 11 anys.

Durada: 50 minuts

Edat recomanada: A partir de 8 anys

Idioma: Català

Repartiment: Laura Bacaria, Enric C. Rigau, Pau Oliver, Ricard Serra, Carme Roca

Músics: Juan Carlos Mansilla, Marta Carceller, Xavier Gracia, Joel Masó, Guillermo Font, Aina Ribes, Laura Jover, Clementina Boeykens, Adriana Alsina, Elvira Barnadas, Bernat Parpal, Arnau Ferrer, Albert Mundó

Direcció, guió i música: Laura Otón, Arnau Ferrer

A les 20h:

oda al desamor
Comprar entrades

«ODA AL (DES)AMOR» és un espectacle músico-poètic d’autor en acústic que presenta els clars i obscurs de l’experiència d’estimar o desestimar algú a partir d’experiències biogràfiques. Es tracta d’un duet musical format pels terrassencs Marc Baltà, actor, cantant i poeta, i Arnau Ferrer, compositor, arranjador i pianista.

Acompanyats de la veu, el piano i la guitarra, Baltà i Ferrer ens embarquen en un viatge de vivències, sensacions i sentiments que busca culminar en catarsi. Tot plegat es duu a terme a través d’un recull de peces musicals que mesclen els diferents gèneres musicals que inspiren als dos intèrprets, com ara l’indie, el pop, la música clàssica o el teatre musical.

Durada: 70 minuts

Edat recomanada: A partir de 16 anys

Idioma: Català, castellà i anglès

Músics: Marc Baltà, Arnau Ferrer

Recorda que també pots rebre les novetats a través de Whatsapp clicant aquí

💜 Esperem veure’t allà! Per qualsevol dubte ens pots escriure!

,