Novetats Octubre


Nou espectacle

a la vista!

Ei, follower! Què faràs aquest 26 de novembre? L’Habitació Màgica torna als escenaris, ens hi acompanyes?


FestiVIU

El proper 26 de novembre organitzarem una jornada de 3 actuacions musicals i educatives orientades a totes les edats, dedicades a l’atracció, la curiositat i l’amor. Hem bautitzat la jornada com a FestiVIU, i es durà a terme a la Sala Crespi de Terrassa. Al matí hi haurà teatre musical amb titelles, a la tarda el nostre audioconte musical acompanyat per orquestra de cambra i al vespre un recital músico-poètic amb cançons d’autor. Un recorregut al llarg del dia per a infants, joves i adults.

perduts-i-peluts

A les 12:30h. Una obra infantil de teatre musical amb titelles que treballa el respecte, l’amistat i el treball en equip. La Marta i el Toni estan enamorats de la Clàudia. La tarda que decideixen declarar-li el seu amor, la Clàudia arriba amb un munt de llibres que ha comprat i, entre ells, un de molt especial que no té títol. Morts de curiositat, l’obren, i de sobte, desapareixen. Què ha passat?

SABER-NE MÉS
habitacio-magica

A les 17:00h. El nostre primer audioconte musical, interpretat en directe amb una orquestra de cambra. És un conte que explora l’equilibri entre el món analògic i el món de les tecnologies a través d’una història de misteris, enigmes i una amistat molt peculiar. És una adaptació del conte de la Carla Puig que va escriure amb 11 anys. L’Anna, una nena molt aficionada a les tecnologies, està a punt de passar tot l’estiu a casa els avis sense mòbil, ni tauleta, ni res. Se’n sortirà?

SABER-NE MÉS
oda-al-desamor

A les 20:00h. Un espectacle músico-poètic en acústic que presenta els clars i obscurs de l’experiència d’estimar i desestimar. Un duet musical format per Marc Baltà i Arnau Ferrer. Acompanyats de la veu, el piano i la guitarra, els artistes ens embarquen en un viatge de vivències, sensacions i sentiments que busca culminar en catarsi, mesclant estils com ara l’indie, el pop, la música clàssica o el teatre musical.

SABER-NE MÉS

Anirem publicant més informació durant els següents dies. Esperem veure-us allà per gaudir de la jornada en família!


Altres espectacles

El passat 22 d’octubre, l’Enric, l’actor que dona veu al Cucut de L’Habitació Màgica, va actuar amb Berícid Sulfúric a La Mirona de Salt, dins del festival Futur Fest. Berícid Sulfúric són uns creadors de radioficció sonora que han guanyat un premi Sonor per la seva qualitat de so 🏆 Fan contingut auditiu per a joves i adults, històries gamberres i divertides.

futurfest futurfest
Escolta’ls

Recorda que també pots rebre les novetats a través de Whatsapp clicant aquí

💜 L’equip de CONTE VIU

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *