Espectacles

Portem el format de l’audioconte a l’escenari amb tots els seus personatges. Ens acompanyen actors, tècnics, músics… D’entre els nostres intèrprets, fins i tot hi tenim una orquestra simfònica! T’ho perdràs?

Vols escoltar-nos? Navega per les pestanyes per descobrir els nostres formats, i subscriu-te al nostre butlletí per no perdre’t cap concert!

gran-format

Despleguem tots els recursos per oferir l’experiència més increïble per les teves orelles. Tots els personatges a l’escenari interpretant els contes amb l’orquestra simfònica darrere, acompanyats d’efectes de so i ambients per a una immersió total.

SABER-NE MÉS
mig-format

L’experiència completa de l’audioconte portada als escenaris. Quan l’espai no permet col·locar-hi una orquestra però sí uns bons altaveus, el nostre tècnic de so s’ocupa d’omplir-lo de música, juntament amb la resta de personatges del conte.

SABER-NE MÉS
petit-format

L’adaptació més didàctica per als espais que no volen renunciar a la qualitat del directe. Tot el conte interpretat per dos actors, un pianista i un artista de foley creant els efectes sonors al moment.

SABER-NE MÉS
mini-format

L’adaptació ideal per escoles i escenaris petits. Un format íntim en el qual dos actors i un tècnic de so s’ocupen de fer sonar tot el conte sense descuidar-ne cap element.

SABER-NE MÉS