Devolucions i Incidències

Cancel·lació de la comanda

Pots cancel·lar la comanda sense cap cost, sempre que no hagi estat enviada. En el cas que es trobi a les instal·lacions de l’empresa d’enviament, hauràs de regir-te per les condicions de devolució.

Pots consultar quan realitzem els enviaments a la pàgina de condicions de compra i enviament.

Canviar un producte

En el cas que no et convenci algun producte o vulguis canviar de talla, pots canviar un producte per un altre de la nostra botiga abans de quinze dies naturals des de l’entrega. En aquest cas, totes les despeses d’enviament de la devolució seran a càrrec teu.

Si la suma de l’import de la nova comanda és més elevada que la devolució o a l’inrevés, se’t notificarà el procés de pagament a través del correu electrònic.

No es canviarà cap producte que hagi estat usat, rentat, amb dedicatòria personalitzada o sense el seu embalatge original, excepte si té un defecte de fabricació o és un error de gestió de comanda.

Comanda defectuosa

Si t’ha arribat algun producte defectuós o hi ha un error en la gestió de la comanda, CONTE VIU assumirà totes les despeses del canvi i devolució del producte.

Si el paquet t’ha arribat malmès i en conseqüència s’ha malmès el producte, escriu-nos a info@conteviu.com, indicant a l’assumpte el terme “incidència“, i al cos del correu el teu nom, producte adquirit, número de comanda i detalls de la incidència. Nosaltres ho gestionarem amb l’empresa d’enviament.