L’Habitació Màgica

Aquesta és la història de l’Anna, una nena de 10 anys desperta i molt aficionada a les tecnologies. El que l’Anna no sap és que està a punt de passar tot l’estiu a casa els avis sense cap mena de tecnologia: ni mòbil, ni tauleta, ni res. Se’n sortirà?

L’Habitació Màgica és un conte en el qual s’explora l’equilibri entre el món analògic i el món de les tecnologies a través d’una història de misteri, enigmes i una amistat molt peculiar.

Pots escoltar el conte de l’habitació màgica o la seva banda sonora a Spotify, SoundCloud o Youtube.

ESCOLTA EL CONTE

ESCOLTA LA BANDA SONORA

Vols conèixer els personatges?

<
>

Qui ha creat aquest conte?

Hola! Sóc la Carla, tinc 11 anys i vaig a l’Escola Tecnos.

Quan estàvem confinats el meu profe ens va oferir participar en el concurs de contes de Conte Viu. Des del principi em vaig emocionar molt perquè des del confinament vaig començar a escriure sèries per actuar-les. Arrel d’això i després d’una primera prova que no em va agradar, vaig començar a escriure L’HABITACIÓ MÀGICA.

Va ser molt emocionant saber que dies després havien seleccionat la meva història com a guanyadora i estic molt molt contenta d’haver arribat fins aquí!

Equip tècnic

<
>

Altres contes

<
  • capitol

    La Marina troba un diari vell mentre fa neteja de la prestatgeria. És de la seva besàvia, qui resultava tenir un secret molt ben guardat. Malauradament està a mig escriure: queda ben bé un capítol per tancar…

    SABER-NE MÉS
  • ingredients

    La Clàudia ha citat a la Carla perquè té les coordenades d’un tresor. Gel hidroalcohòlic, @terraplana2012, forocoches, Miguel Bosé… Una exploració musical conspiranoica en plena onada de Covid-19. Què pot sortir malament?

    SABER-NE MÉS
>